Concerten

 

Concerten:
Sinds de tachtiger jaren staat Kiehool bekend als “Metalpodium”. Vele grote en minder grote metalbands zijn de revue gepasseerd en hebben het metalpubliek met hun vaak onnavolgbwaldrockpubliekare grunds en riffs vermaakt. Maar, de tijden veranderen!

Het huidige publiek vraagt niet alleen meer om metal (in al z’n verschijningen), maar ook andere muziekstijlen zouden in Kiehool op de planken moeten komen. Graag komen wij tegemoet aan deze vraag en zo staan er het komende seizoen o.a. Blues-, Jazz-, Rock-a-Billy-, Singer-Songwriter- en Metalconcerten op het programma.

Nu is een metalpodium niet zo maar een poppodium. Wij gaan ons best doen om in de diverse hierboven genoemde genres bands te programmeren. Dit zullen vaak niet meteen hele bekende bands zijn, maar wel bands die garant staan voor een interessante en gezellige muziekavond. Echter, om het werkelijk interessant en gezellig te maken hebben we jou als publiek nodig. We hopen dat je, als publiek, deze nieuwe “muziekweg” van Kiehool een kans geeft. Laat je eens verrassen!

Wil je zelf een concert organiseren?
Bijvoorbeeld je eigen band podiumervaring op laten doen, gezamenlijk met een paar andere bands? Of misschien een reünie organiseren met je band van vroeger? Ook als je zelf geen band hebt, of hebt gehad, kun je een concert organiseren. Bijvoorbeeld als je een bepaalde band graag wil laten optreden of een bepaald muziekgenre in de picture wil zetten. Het is allemaal mogelijk op het podium in Kiehool! Je kunt voor meer informatie contact met ons opnemen of gewoon eens binnen lopen.