M.M.E.V.B.

Sinds september 1991 organiseren we activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. De computerclub is 1 x per 14 dagen op de maandagavond. Hier kunnen de deelnemers op eigen niveau met de computer leren omgaan.

Op de dinsdagavond is er de Creaclub waar elke keer weer een leuke en vooral gezellige activiteit wordt aangeboden.

Lunch café
Elke woensdag om 12.00 uur kunt u terecht bij het Lunchcafé. Bij deze activiteit wordt er door mensen met een verstandelijke beperking, onder begeleiding van vrijwilligers, een heerlijke lunch bereid.

Eetcafé ‘t Keldertje
Op de vrijdag is er Eetcafé “t Keldertje. Ook bij deze activiteit wordt er door mensen met een verstandelijke beperking, onder begeleiding van vrijwilligers, een twee- of driegangen diner bereid en om ongeveer 18.30 uur kunnen de gasten samen met de kookploeg aan tafel om te genieten van het diner.
Graag zouden we u ook eens als gast willen begroeten.
U kunt zich aanmelden (lunchcafé dinsdag voor 17.00 uur, Eetcafé vrijdag voor 16.00 uur) bij Kiehool (0511-469060 of info@kiehool.eu).
Voor het menu en verdere info zie www.kiehool.eu.

Vrijwillig(st)ers gezocht!
Voor de begeleiding van de hierboven genoemde activiteiten, m.n. voor het lunchcafé en het eetcafé zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Belangstelling, neem dan contact op met Glinstra State(0511-469060 / Glinstrastate@gmail.com).