Gitaarles

Gitaarles op maat:
Ik wil graag gitaar leren spelen, maar hoe begin in? Ik kan natuurlijk op les gaan, maar wat heb ik dan voor gitaar nodig? En ben ik wel muzikaal, word ik niet uitgelachen? Trouwens, hartstikke leuk dat gitaarspelen, maar ja ik wil natuurlijk wel leuke liedjes spelen. Misschien kan ik toch beter kiezen voor de veilige weg. Voetballen…  Zomaar een greep gedachtes.
M’n buurman is inmiddels 45 en hij is zo blij. Na 20 jaar tobben is hij eindelijk gestart en nu speelt hij ‘Another 45 miles’ van de Golden Earring. Met een simpele western gitaar, leuke liedjes en wat korte uitleg speelt hij de sterren van de hemel. En inmiddels is z’n dochter ook begonnen met een liedje van Bruno Mars. Prachtig, dit is wat ik als gitaardocent het allermooiste vind. En muziek maken is niet alleen leuk en leerzaam, maar het verbind ook echt.
Wil je ook graag gitaar spelen, ik help je graag. Stuur me een mailtje en ik neem snel contact met je op. Alle vragen zijn welkom. En doe het niet morgen of overmorgen, maar nu. Voor je het weet ben je 45 jaar en zeg je was ik maar eerder begonnen.
Muzikale groet, Timme Koudstaal: timmekoudstaal@gmail.com / 06-41480200