Tieners

De soos in Kiehool is van maandag t/m vrijdag geopend van 13.30-21.30 uur. Je kan dan gezellig een praatje maken, een spelletje doen, computeren, skaten, darten, enz.. Openingstijden in het weekend worden i.o.m. de jeugd vastgesteld! . 
Heb je speciale wensen of ideeën voor activiteiten dan horen we dat graag van je. We kunnen dan samen kijken of je wens/ idee om kunnen zetten in een activiteit!

LET OP: in de soos mag heel veel, maar er zijn wel een paar regels. Zo mag er niet gerookt worden, geen alcohol gebruikt worden en ook verdovende middelen zijn absoluut niet toegestaan!

De Skatebaan:
Door de bouwplannen vervalt straks de skatebaan bij Kiehool. Om er toch voor te zorgen dat de skaters in de gemeente aan hun trekken komen worden de skateobjecten waarschijnlijk verhuisd naar de skatebaan in Feanwâlden. Hierdoor wordt deze skatebaan in Feanwâlden aantrekkelijker om naar toe te gaan!

Pannavoetbal:
Kiehool beschikt over een verplaatsbare pannavoetbalkooi. Deze staat vaak in de voortuin en kan daar door een ieder die het leuk vindt gebruikt worden. Deze pannakooi kan echter ook kosteloos door anderen gebruikt worden zoals buurtverenigingen, sportverenigingen, enz.. De pannakooi kan via Kiehool gereserveerd worden en we zorgen er dan voor dat de kooi op een aanhangwagen ligt en door een auto met trekhaak opgehaald kan worden. Belangstelling: info@kiehool.eu of 0511-469060.

Concerten:
Met de komst van een aantal nieuwe vrijwilligers en daarbij de inbreng van een aantal oudgedienden gaan we dit seizoen weer proberen om regelmatig een concert te programmeren. Dat zal niet, zoals in vroegere jaren, alleen metal zijn maar ook andere muziekstijlen zullen aan de orde komen. Voor wat er precies op de bühne in Kiehool komt zie de flyers en posters die verspreid worden en de berichten in de diverse kranten!

Zelf een concert organiseren? Je band podiumervaring op laten doen samen met een paar andere bands? Een reünie van je band van vroeger? Graag een band of muziekgenre in de picture zetten? Op het podium van Kiehool kan dat! Neem voor de mogelijkheden contact op of loop eens binnen om de mogelijkheden door te nemen.